Gamlestaden FF

Tam insats mot Real

Onsdagkväll och ut till Bergsjön för att möta Real Maskin. Möts av en riktigt dålig konstgräsplan som sandats till förbannelse.

Första halvlek
Real har mest boll även om det blir mycket långt och rätt så tamt anfallsspel till att börja med. Vi har å andra sidan knappt något ordnat spel. Våran bästa chans i första halvlek är Johannes långskott som räddas av Wiklund.
Reals bästa målchans är ett stolpskott som träffar stolpen och sen Philips bakhuvud. Man har även ett par lägen där man skjuter strax utanför.
I minut 42 blir det tilltrasslat i vårat straffområde och bollen skjuts in i mål, 1-0! Rättvist.
Vi är väldigt tama och nästan lite ointresserade och tar många felbeslut egentligen i alla lagdelar.

Andra halvlek
Andra halvlek är en riktigt dålig fotbollshalvlek även med div.6 mått mätt. Väldigt lite ordnat spel.
Vi får skador på ett par spelare och får möblera om pga det men kanske framförallt pga att vi jagar kvittering.
Real har fler lägen och med ca 20 kvar så kommer man förbi på kanten och efter ett inlägg så avslutar "Farsan" snyggt, 2-0!
Petter har ett lite konstigt läge där han i dålig vinkel tar i för kung och fosterland och bollen går ut till inkast.
Philip ligger skadad under en lång period och Petter får ställa sig i mål sista kvarten.
Vi lyfter upp Ture och får lite tryck. Just Ture drar till allt vad han har när läget dyker upp men Wiklund räddar heroiskt, men kan inte avvärja när Berner drar upp returen i nättaket, 2-1!
Tyvärr så skapar vi inget mer under stopptiden.
Matchen avslutas med att en snubbe med lårtatueringar börjar veva mot Johannes och skrika Jävla Fjolla och då blåser domaren av.

Sammanfattning
Vi gör ingen bra match alls, dåligt bakåt och dåligt framåt. Vi är helt enkelt inte på plats mentalt. Kan peka på en massa grejer som inte funkar, svårare att hitta det som funkar.